Sektörde gün geçtikçe azalan eczane kârlılığına ve artan stok maliyetlerine karşı, çok avantajlı birim fiyatlar ile çözüm bulmak için Ecz. Kadir Kubilay Akar’ın liderliğinde, alanında uzman kişiler ve Tazefikir İletişim Grubunun desteğiyle kurulan Eczastok, her geçen artan ürün çeşitliliği, kullanıcı dostu ara yüzü, etkin ve güler yüzlü destek ekibi ile Eczacıların yanında!

Eczastok, Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan yerel ecza depolarındaki farklı satış koşullarını en avantajlısından başlayarak sıralayan yazılımı, her geçen gün artan firmadan eczacıya satış modelleri ve bilimsel içerikleri ile büyümeye devam ediyor.

Birim fiyat ve baremli fiyat üzerinden en avantajlı satış koşullarını bir tıkla Eczacıların karşısına getiren bu yenilikçi platform, güvenli bilgi saklama ve ödeme sistemi ile de sektöre liderlik etmeye hazırlanıyor.

Yaklaşık 35 kişilik uzman ekibiyle Eczastok, yenilikleri yakından takip eden, iş süreçlerini gelişen dünya koşullarına paralel olarak dijitalleştirmek isteyen tüm eczacıların reçeteli ilaç satın alabildikleri tek platform. GLN numarası ile çok kısa sürede üye olunabilen Eczastok satış avantajlarının yanı sıra kullanıcılarına sunduğu hediye ve avantajlarla da öne çıkıyor.

Aynı zamanda günden güne yeni sözleşmelerle büyüyen ve zenginleşen yenilikçi ürün kategorisi ile, bugüne kadar eczanelerde satılmayan ürünlerin de eczanelerde satılmasına aracılık ediyor. Bu sayede eczacıların ürün gamına ve karına destek olmak için çalışıyor.

Eczastok, aranılan ilaç ya da ilaç dışı ürünleri ve muadillerini, satıcılar arasında kıyaslamanıza da olanak tanıyor. Bu sayede pek çok kaynaktan gelen kampanya listelerindeki fiyat/MF karmaşasına son vererek hem zaman kazandırıyor, hem de karlılığa destek oluyor.

Aynı zamanda Eczastok 7 gün 24 saat, resmi tatiller de dahil olmak üzere hizmet vererek eczacıların yer ve zaman bağımsız ürün alımına olanak sağlıyor.

Eczastok’tan her 2.500 lira ve üzeri alışveriş yapan eczacılarımız, Eczastok özel tasarımı laptop çantası kazanıyor.

Eczastok, bir alışveriş platformu olmanın ötesinde, eczacıların ve eczane çalışanlarının güncel bilimsel bilgilere ulaşabildiği, yeni ürün lansmanlarını takip edip danışanlarına en doğru bilgileri aktarabildiği, eczacılık alanındaki uzmanların katıldığı canlı yayınları izleyip aktif olarak katılım gösterebildiği, satıcılarla ve ürünlerle ilgili birbirlerinin yorum ve görüşlerinden faydalanabildiği bir ekosistem olarak her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Sürekli değişen ihtiyaçlara hızlı ve etkin çözümler sunabilmek için çalışan Eczastok, Eczacılarımızın güncel konularını ve gelecek hedeflerini en etkin şekilde takip edebilmek için her hafta yaklaşık 250 telefon görüşmesi gerçekleştirerek sektörün nabzını tutuyor. Bu doğrultuda platformunu sürekli olarak geliştiriyor.

Ecza depoları, itriyat depoları ve üretici firmaların ilaç ve ilaç dışı ürünlerini en avantajlı fiyatlar ile Eczacılar ile buluşturan Eczastok, tüm bu gayretleri ve şeffaf yönetim anlayışıyla kısa sürede 5.500’den fazla eczacı üyeye ulaştı. Eczastok’tan serbest eczacılık yapan tüm Eczacılar, GLN numaraları ile hemen üye olup yararlanabilir.

 

Üye olmak için: eczastok.com

Daha fazla bilgi almak için

Eczastok Mutlu Eczacı Hattı

----------------------------------------------------

 

 



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat