Alliance Healthcare ve ana şirketi AmerisouceBergen ortak bir marka altında birleşiyor: Cencora

Birleştirici nitelikteki yeni adımız Cencora, daha sağlıklı bir gelecek yaratma hedefimizi gerçekleştirme yolunda hep birlikte çalışma kararlılığımızı simgeliyor.

AmerisourceBergen, sağlıklı bir gelecek yaratmaya yönelik cesur vizyonu ve amaç odaklı yaklaşımını yansıtmak için adımızı Cencora olarak değiştirme niyetini 24 Ocak 2023 tarihinde duyurdu. Köklü geçmişimizde açılan bu yeni sayfa, küresel büyüme stratejimizi güçlendirecek, sağlık sektöründeki etkimizi artıracak ve tüm AmerisourceBergen şirketleri ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki mevcudiyetimizi bütünleştirecek.

Alliance Healthcare Türkiye Genel Müdürü Selim Taşo, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Alliance Healthcare'in 2021 yılında AmerisourceBergen bünyesine katılması ile, her iki kurumun da sınıfının en iyisi uzmanlık ve bilgi birikimlerini ecza tedarik zinciri genelinde genişletme, geliştirme ve yeniliklerle güçlendirme olanağı bulduk. Yeni bir marka adı altında birleşmek ise, dünya çapında yeni hizmetler oluşturmamıza, üniter bir organizasyon olarak daha etkili bir şekilde müşterilerimize kaliteli hizmet sunmamıza yardımcı olacak. Bu isim değişikliği hemen gerçekleşmeyecek, 2023 yılının ikinci yarısından itibaren hayata geçirilmesi planlanan bu değişime kadar, mevcut markamız olan Alliance Healthcare ile operasyonlarımıza devam ediyor olacağız. Türkiye genelinde çalışan tüm ekiplerimiz, hep birlikte, sağlık sektöründe anlamlı bir etki bırakmaya yönelik kolektif bir kararlılıkla çalışmaya devam edecekler."

 



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat