ARTER’DEN 9 ve 23 AĞUSTOS’TA ÇEVRİMİÇİ REHBERLİ TURLAR

Arter’in, katılımcılarını sanat etrafında düşünmeye ve yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamaya teşvik eden rehberli turları, 9 ve 23 Ağustos Pazartesi günleri saat 19:00’da gerçekleşecek. Güncel sergiler etrafında şekillenen çevrimiçi rehberli turlarda Arter’in sergi rehberleri, farklı temalar etrafında bir araya getirdikleri eser seçkilerini katılımcıların yorumuna açıyor. Sınırlı sayıda katılımcıyla, ücretsiz olarak gerçekleştirilen turlara katılmak için turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak yeterli.

Ziyaretçilerini gerekli sağlık önlemleriyle ağırlamaya devam eden Arter’in çevrimiçi etkinlikleri de sürüyor. Herkesin yaratıcı sürecin parçası olabileceği bir ortamı mümkün kılmayı amaçlayan Öğrenme Programı kapsamında düzenlenen bu etkinlikler, güncel sergileri ve yapıtları çevrimiçi ortamda katılımcıların yorumuna açıyor.

Arter’in çevrimiçi rehberli turları, katılımcıların yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamalarını teşvik eden bir yaklaşım benimsiyor. Ekranlar aracılığıyla buluşulan bu turlarda, Arter’in sergi rehberleri her etkinlikte farklı bir tema etrafında bir araya getirdikleri eser seçkilerini katılımcılarla paylaşıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen çevrimiçi rehberli turlar 9 ve 23 Ağustos 2021 Pazartesi günleri 19:00–20:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Diyalog ve tartışmaya daha fazla zaman tanımak amacıyla sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen çevrimiçi turlara katılmak için etkinlik tarihinden önce turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak gerekiyor.

Arter’in güncel programına www.arter.org.tr adresinden erişilebilir.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat