Türkiye'de Ekim ayında vizyona girecek diziler belli oldu.

Ekim Ayı Vizyona Girecek Diziler

  • Diana: 1 Ekim Disney'in Hamilton ile yaptığı gibi ateş açmayı uman Netflix, Jeanna de Waal'in Prenses'i oynadığını gören Broadway müzikali Diana'nın canlı kaydını Ekim ayı başlarında yayınlayacak. Doğal olarak Netflix'in The Crown ile Kraliyet ailesi hikayesiyle büyük bir bağı var ve umarım Diana sahneden ekrana zarafetle geçmeyi başarır.
  • The Guilty: 1 Ekim Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Paul Dano ve Riley Keough, hepsi bu yeni suç gerilim filminde yer alıyor. Sevkiyat masasına atanan ancak masasına korkunç bir çağrı geldiğinde aklını başına toplaması gereken rütbesi indirilmiş bir polis memurunu takip ediyoruz.
  • Maid: 2 Ekim Geçimini sağlamak için temizlik işinde çalışan bekar bir anne hakkında 10 bölümlük yeni bir sınırlı dizi. Margaret Qualley, Nick Robinson, Billy Burke, Andie MacDowell ve Mozhan Marnò rol alacak.
  • Baking Impossible: 6 Ekim Justin Willman, fırıncıları yenilikçi kreasyonlar bulması gereken mühendislerle bir araya getiren bu yeni gerçeklik serisini sunuyor.
  • There’s Someone Inside Your House: 6 Ekim Patrick Brice tarafından yönetilecek olan bu slasher'ın yapımcılığını Shawn Levy üstleniyor. Film, Nebraska'da sakin bir kasabaya yeni taşınan Makani Young'ı takip edecek, burada çabucak arkadaş edinir, ancak kötü niyetli biri tarafından takip edilmeye başlarlar. Film, Stephanie Perkins'in New York Times'ın en çok satan romanından uyarlanmıştır.
  • The Baby-Sitters Club: 11 Ekim Ann M. Martin'in aynı adlı kitabından uyarlanan bebek bakıcısı kulübünün maceraları, kulübün iki yeni üyeyle birlikte büyümesiyle devam ediyor. Netflix yeni sezonu şöyle tanımlıyor: "Yeni okul yılı ile birlikte gelişen işler, yeni ilişkiler, kişisel yolculuklar ve önemli dersler geliyor, ancak bu yıl boyunca tüm kulüp yolun her adımında birbirleri için orada."
  • You: 15 Ekim Joe Goldberg'in rol model bir baba figürü olarak geri dönüşünü görecek olan suç dizisinin 10 yeni bölümü. Pek iyi değil.
  • Night Teeth: 20 Ekim Debby Ryan ve Lucy Fry, Cadılar Bayramı için tam zamanında Netflix'e gelen bu yeni gerilim filminin başlığını taşıyor. Adam Randall'ın yönettiği film, bir gece boyunca Los Angeles'ta dolaşan iki gizemli kadını konu alıyor, ancak onları süren şoför kısa süre sonra hayatı için savaşmak zorunda kalacak.
  • Inside Job: 22 Ekim İki Disney mezunu olan Alex Hirsch ve Shion Takeuchi, şu anda genel anlaşmaları kapsamında yalnızca Netflix için çalışıyor. Bu yeni animasyon komedi dizisi, sırlarını yeraltında tutmaya çalışan işçileri takip ettiğimiz sözde Derin Devlet'te geçiyor.
  • Army of Thieves: 29 Ekim Army of the Dead'in yaz boyunca vizyona girmesiyle Zack Snyder'ın kaldığı yerden devam ediyor, yazı koltuğunda Zack Snyder'ın ve yönetmenlik görevlerini Matthias Schweighöfer'in üstlendiği Army of Thieves. Film, Zombi salgınının ilk aşamalarında, Army of the Dead'den 6 yıl önce, bir başka soygunla birlikte çekilecek bir başka yerde geçiyor.
  • Colin in Black & White: 29 Ekim Ava DuVernay's ARRAY Filmworks'ten atlet ve aktivist Colin Kapernick üzerine sınırlı bir biyografi dizisi. Başrollerinde Jaden Michael, Nick Offerman ve Mary-Louise Parker yer alıyor.
  • Locke & Key Locke & Key'in çizgi roman uyarlaması, 2020'nin başlarında Netflix'te ilk kez sahneye çıktı ve nihayet bu Ekim ayında 2. sezon için geri dönüyor ve daha da iyi haberler, şu anda 3. sezon da çekiliyor. Yeni sezon yeni gizemler, yeni anahtarlar ve bol aksiyon vaat ediyor. Brendan Hines özellikle 2. sezon için oyuncu kadrosuna katılıyor.

Kaynakça

  • https://www.gazetedamga.com.tr/tv/netflix-ekim-2021-takvimi-belli-oldu-yayinlanacak-diziler-ve-filmler-h68585.html


Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat