Çocuklara Yılbaşı Hediyeleri

Mutlu anların tadını en çok çocuklar çıkarır. Kendi çocukluğunuzdan da demek istediğimizi anlamış olmalısınız. Şeker bayramlarında giyinip süslenip birbirinden lezzetli şeker ve çikolataları toplayıp yemek için günlerce beklemişizdir.

Mutlu anların tadını en çok çocuklar çıkarır.

Kendi çocukluğunuzdan da demek istediğimizi anlamış olmalısınız. Şeker bayramlarında giyinip süslenip birbirinden lezzetli şeker ve çikolataları toplayıp yemek için günlerce beklemişizdir. Eve sevilen dostlar geldiğinde evdeki pozitif havanın en çok soluyup farkında olanı yine çocuklar olarak bizler olmuşuzdur. Yılbaşında en coşkulu zamanlarımız genellikle çocukluğumuzda geçmiştir. Bir yere pikniğe gidildiğinde, denize gidildiğinde, arkadaşlarla buluşulduğunda mutluluğu zirvede yaşadığımız dönemlerdir çocukluk dönemi. Çünkü safça yaşarız, olumsuz tarafları düşünmez, yalnızca önümüzde gerçekleşecek olan güzel anlara odaklanmayı biliriz. Kendimizi sever, neyden mutlu olduğumuzu biliriz. Bunu herhangi bir sebebe bağlayacak olursak ilk deneyimler olması denebilir. Sonuçta tadına baktıktan sonra çok beğendiğiniz bir yemeği ilk yediğiniz birkaç seferden sonra o denli etkileyici bulamayabilirsiniz. Bu yüzden yeni şeyler denemek, hayata bağlanmayı bilmek hayattaki en önemli şeylerden. Bu sebeple çocuklarınızın Yılbaşı mutluluğunu, bodo.com deneyim hediyeleri farkıyla yeni heyecanlar sunarak özel kılabilirsiniz.

Çocuklara yılbaşına özel hediye önerileri

Her çocuğun kendi dünyasında özel gördüğü şeyler vardır. Bunlar yaşlarına bağlı olarak değişebilir. Onun önem verdiği faydalı aktiviteleri, merak duyduğu konuları, sizinle iyileştirmek istediği belli ilişkileri yakından takip ederseniz hayatınız boyunca gururla arkasında duracağınızı bilerek kendini güçlendirir. Güçlenme her açıdan gerçekleşir: ebeveyninin kendi merak ettiği konuları bilerek ona merakını gidermede yardımcı olduğunu, sevdiği aktiviteleri yaparken ebeveyninin kendisine katıldığını gereken durumda destek verdiğini gören çocuklar, kendilerinden emin büyür. Başarı yolunda ilerlerken kendine inanır, çevresindeki insanlara iyilik yapmakla onların nasıl hayatını etkileyeceğini öğrenmiş olur. Tüm bu sebeplerden, Çocuklara Yılbaşı Hediyeleri alırken bodo.com en özel hediyeleri bulmanızı sağlıyor. Gelişmiş teknolojilerle hazırlanan aktivite alanları, doğada kıymetli zaman geçirme şansı yaratan benzersiz etkinlikler, hayal güçlerinin gelişmesinde  

etkili olacak mekanlar, sanat eğitimleri, yemek workshopları ve olmazsa olmaz en eğlenceli oyunlar, deneyim hediyeleri ile bodo.com’dan çocuklarınıza!

Çocuklara yılbaşına özel hediye fikirleri

Yaş grupları, merakları, ihtiyaçları ve ilgi alanlarına göre ilk kez gerçekleştirecekleri benzersiz sürprizleri bodo’da keşfedin. ‘’İki Kişi için Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’: simülasyonun yaşattığı gerçeklik hissi sayesinde kocaman bir uçağı dilediğiniz yerden uçurma keyfi sunar. ‘’Arkadaş Grubu ile Sanal Gerçeklikte Kaçış Oyunu’’: çocuklarınıza birlikte tadacakları yeni eğlenceler. ‘’Aile için İllüzyon Müzesi Ziyareti’’: ailece gülmenin, heyecanlanıp keşifler yapmanın en ilginç hali. ‘’Online Suluboya Kursu’’: en sevdiği aktivite hakkında değerli bilgiler öğrensin. ‘’Pony binicilik kursu’’: yüzünde unutamayacağınız gülümsemeler belirsin. ‘’İki Çocuk için Trambolin Parkı’’: trambolinin verdiği özgürlüğü keşfetsin. bodo ile her çocuk kendi dünyasını çizsin.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat