MENARINI TÜRKİYE ÜLKE MÜDÜRÜ CENK BALCI OLDU

  • Köklü geçmişi, güçlü bilimsel altyapısı ve yüksek kalite anlayışı ile “insan için değer” üreten Menarini Türkiye’nin Ülke Müdürlüğü görevine Cenk Balcı atandı.
  • Menarini Türkiye’de 2014 yılından bu yana Ticari İşler ve Satış Direktörü olarak görev alan Cenk Balcı, 1 Ocak 2022 itibari ile Menarini Türkiye Ülke Müdürü oldu.
  • Cenk Balcı yeni görevi ile Menarini META (Orta Doğu, Türkiye, Afrika) Bölge Başkanı Uğur Bingöl’e raporlayacak.

3 Ocak 2022- İtalya’nın en büyük ilaç şirketi Menarini’nin META Bölgesindeki büyüme stratejisini destekleme ve operasyonel etkinliği güçlendirme amacıyla organizasyonda yeniden yapılandırma ile Menarini Türkiye’de önemli bir atama gerçekleştirildi. 2014 yılından bu yana Ticari İşler ve Satış Direktörü olarak Menarini’de görev yapan Cenk Balcı Menarini Türkiye Ülke Müdürü olarak atandı. 1 Ocak 2022 itibari ile yeni görevine başlayan Cenk Balcı Menarini META Bölge Başkanı Uğur Bingöl’e raporlayacak.

Tarsus Amerikan Lisesi ve Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu olan Balcı, yüksek lisans eğitimini Amerika’da tamamladı. İlaç sektöründeki kariyerine 1998 yılında Roche İlaç’ta Ürün Müdürü olarak başladı. Sektörde farklı firmalarda pazarlama ve satış yöneticiliği pozisyonlarında bulunduktan sonra 2014 yılında Menarini Türkiye’ye katılan Balcı, Ülke Müdürlüğü görevine atanmadan önce Menarini Türkiye Satış ve Ticari İşler Direktörü olarak çalışmaktaydı.

 

 



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat