WELLCARE MAGNEZYUM + VİTAMİN B6, ‘YILIN EN İYİ YENİ İLAÇ DIŞI ÜRÜNÜ’ ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

10.01.2022,İstanbul- Sağlık ve iyi yaşam alanında faaliyet gösteren kurum, marka ve kişilerin bu alanda gerçekleştirdikleri çalışmalarda gösterdikleri başarıları ödüllendirmek amacıyla MD Magazin tarafından düzenlenen Golden Pulse Awards 2022 Yarışması'ndan Wellcare ödülle döndü. 

(Soldan sağa) Prof. Dr. Murat Aksoy, İlhan Ok, Seda Yimenicioğlu, Banu Koşturan.

Prof. Dr. Murat Aksoy'un başkanlığını yaptığı, sağlık ve sektör profesyonellerinden oluşan Farma&OTC Kategori jürisinin değerlendirmesi ile Wellcare Magnezyum + Vitamin B6, 'Yılın En İyi Yeni İlaç Dışı Ürünü' ödülünü almaya hak kazandı. Shangri-La Hotel'de düzenlenen törende Wellcare ekibine ödülü, jüri başkanı Prof. Dr. Murat Aksoy takdim etti.

İlaç sektöründeki 50 yılı aşkın birikim ve tecrübesi, Ar-Ge ve üretim gücü, uluslararası iş ortakları ile WELLCARE; yaşamın, doğumdan itibaren her aşamasında ve günlük hayatın her safhasında, yaşam kalitenizi yükseltecek, sağlık otoriteleri tarafından onaylı, bilimsel çalışmalara dayanan güvenilir ürünleri ile size ve ailenize ‘Sağlıkla Yaşama Sanatı’ sunmaya devam edecek.

 

(Soldan sağa) Prof. Dr. Murat Aksoy, İlhan Ok, Seda Yimenicioğlu, Banu Koşturan.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat