ECZACILARA ÖZEL ALANDA 

ECZACILARIN OYLARIYLA

EN' LERİ SEÇİYORUZ

DAVETLİSİNİZ…

ECZACININ SESİ ÖDÜLLERİ/ 2023

“Sizi, “Eczacının Sesi Ödülleri/ 2023”e katılmaya, aday olmaya davet ediyoruz…”

Eczacının Sesi, sağlık, ilaç ve eczacılık alanında 17 yıldan bu yana habercilik, eğitim ve danışmanlık hizmeti yapan, içerik ve yorum üreten, ulusal ölçekte etkinlikler ile her yıl düzenli olarak Ulusal Dijital Eczacılık Zirvesi’ni düzenleyen köklü bir yapılanmadır. Yapısında; eczacininsesi.com, eczacidansaglık.com, Farmazi Akademi’yi barındırmaktadır.

Şimdi de ulusal ölçekte yeni ve güçlü bir etkinliğe imza atacağız: Eczacının Sesi Ödülleri/ 2023.

İlaç ve Eczacılık alanında, hiç benzeri olmayan bir biçimde, eczacılara özel bir alanda yalnızca eczacıların oyları ile 2023 yılının “enlerini” belirleyip ilan edeceğiz.

Eczacıların oylarıyla, 2023 yılının fark yaratan ilaç firmalarını ve fark yaratan sağlık bakımı ürünleri ile üreticilerini belirleyeceğiz. Topluma, eczacılık mesleğinin gelişimine, sektörümüze hizmet edenlere teşekkür edeceğiz.

Amacımız; ilaç ve eczacılık alanına değer katan kişi, kurum ve kuruluşların haklarını teslim ederek güç katmak, alanımızı motive etmektir.

“Eczacının Sesi Ödülleri/ 2023”ün ilaç ve eczacılık alanında kıymetli bir farkındalık yaratacağına, güç katacağına inanıyoruz.

Sizi, “Eczacının Sesi Ödülleri/ 2023” e katılmaya, aday olmaya davet ediyoruz…

Sevgi ve saygılarımızla.

ECZACININ SESİ

İLETİŞİM:

Özlem DEMİR (Eczacının Sesi)

0532 256 30 71

ozlemsifa@gmail.com

Ömer KIZILTEPE (Serenas Group)

0533 164 75 67

omer.kiziltepe@serenas.com.tr

 

 



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat