Farmazon, Çorum Eczacı Odası öncülüğünde düzenlediği etkinlikte Çorum’daki eczacılarla bir araya geldi ve merak edilen soruları cevapladı.

Farmazon, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki eczacılarla Eczacı Odaları öncülüğünde bir araya gelmeye devam ediyor. Bu etkinliklerin ilki Mart ayında Diyarbakır’da gerçekleşmiş ve yoğun ilgiyle karşılanmıştı. İkinci etkinlik, Farmazon’un Çorum Eczacı Odasından aldığı davet üzerine 8 Haziran’da Çorum’da gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında, Farmazon’un eczacılığın kârlılık ve ürüne erişim sorunlarına sunduğu kalıcı çözümlerden başlayarak, yakın miatlı ürünleri yeniden dolaşıma sokarak sürdürülebilir ekonomiye yaptığı katkı, ürün güvenliği ile bilgi gizliliği konusunda uyguladığı politikalar ve satış yapan eczacılara tanıdığı ayrıcalıklar katılımcıların dikkatine sunuldu. Panel havasında geçen etkinlik boyunca, eczacılar Farmazon ekibine tüm sorularını sorma fırsatı buldu.

2024 itibarıyla, Türkiye’deki 30.000+ serbest eczacının 26.500’ünü bünyesinde toplayan Farmazon, 100+ kişilik ekibiyle ilk günden beri sadece serbest eczacıların alım yapabildiği bir platform olarak hizmet veriyor. Eczacıları eczane sınırlarının dışına çıkarırken, bölgeleri fark etmeksizin tüm kullanıcılarının eşit şartlarda, istedikleri adette ve uygun fiyatlarla ilaç dışı ürünlere ulaşmasını sağlıyor. Farmazon etkinlikleri Eczacı Odalarının öncülüğünde, Türkiye’nin farklı bölgelerinde düzenlenmeye devam edecek.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat