Christopher Nolan’dan Martin Scorsese’ye birçok usta yönetmen ve yıldız, 2023 yılı içinde filmlerini bitirip izleyici karşısına çıkacak. Burçin S. Yalçın, 2023’ün merakla beklenen taze ve ilginç filmlerini, sinemaseverlerin perdeye gelmesini iple çektiği yapımları derledi. Timothée Chalamet’in başrolünde olduğu “Wonka”dan Joaquin Phoenix’in yeni filmi “Beau Is Afraid”e, Margot Robbie ve Ryan Gosling’in çok konuşulan “Barbie”sinden Bradley Cooper’ın yönettiği ve başrolünde yer aldığı “Maestro”ya ve M. Night Shyamalan imzalı “Knock At The Cabin”e bu yılın en dikkat çekici yapımları Milliyet Sanat’ın Ocak 2023 sayısında!

Nuri Bilge Ceylan’ın çekimlerine Erzurum’da başladığı ve Adıyaman’ın uçsuz bucaksız düzlüklerinde, Cendere Köprüsü’nde sürdürdüğü “Kuru Otlar Üstüne”de Deniz Celiloğlu ve Merve Dizdar Anadolu’daki iki öğretmeni canlandırıyor.

Ünlü Willy Wonka karakterinin gençliğini anlatacak olan “Wonka”da bu çılgın ve ünlü rolü, Gene Wilder ve Johnny Depp’ten sonra bu kez Ti­mothée Chalamet üstleniyor.  

Joaquin Phoenix, Ari Aster imzalı “Beau Is Afraid”de doğaüstü olaylarla karşı karşıya gelen ilginç bir rolde izleyici karşısına çıkacak.

“Oppenheimer”, atom bombasının babası olarak bilinen ve II. Dünya Savaşı’nı bitirirken Japonya’da yüz binlerce cana kasteden buluşun yaratıcısı olan teorik fizikçi J. Robert Oppenheimer’ın hayatını Christopher Nolan imzasıyla beyazperdeye taşıyor.

Hâlâ yaşayan en büyük Amerikalı yönetmen olarak anılan Martin Scorsese, yeni filmi “Killers Of The Flower Moon”da nihayet iki fetiş yıldızını, Leonardo DiCaprio ile Robert De Niro’yu bir araya getiriyor.

Bradley Cooper, dünyaca ünlü müzik adamı Leonard Bernstein’ı anlatan “Maestro”da sadece yönetmen koltuğunda oturmuyor, aynı zamanda oynamayı da tercih ediyor.

Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerini paylaştığı, daha oyuncu kadrosu aşamasında eleştiri yağmuruna tutulan “Barbie”nin belki de en büyük güvencesi, yönetmenlik koltuğunda oturan Greta Gerwig.

 

M. Night Shyamalan, Paul Tremblay’in romanından uyarladığı “Knock at the Cabin”le bir kez daha dünyanın sonu temalı hikâyelere meraklı olduğunu kanıtlıyor. Burçin S. Yalçın’ın çizgi roman uyarlamaları ve devam filmlerine de değindiği dosyanın tamamı Milliyet Sanat’ın Ocak 2023 sayısında…

Kitabevlerinde, marketlerde, Getir’de, Trendyol’da, shopier.com’da ve dijital uygulamalarda okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat