Dijital Eczacılık Zirvesi 2023 yarın sabah 9.00 da başlıyor.

50 bilimsel oturum, 92 konuşmacı ve moderatör, onlarca video, görsel ve tanıtımlarla oldukça yoğun bir program var. Hepimizin hocası Prof. Dr. Ekrem Sezik ile bir röportaj ve bir dizi sosyal program yer alıyor. Zirve programı dört gün boyunca sürecek. Zirve bilimsel kurulu başkanımız yine Prof. Dr. Yunus Erdem hocamız.

İzmir Eczacı Odası ile düzenlediğimiz Zirve online olarak gerçekleştiriliyor. Konular içinde merak ettiğiniz herşeyi, soru gönder butonu ile iletebilirsiniz.

Bu arada her sabah “Nihat Sırdar ile Güne Başlangıç” ve sırdaş sohbetler, enerjimizi artıracak.

Kayıtlarınızı buradaki link üzerinden tamamlayabilirsiniz.

https://www.dijitaleczacilikzirvesi2023.org/tr/kayit-formu

Kayıt sonrasında mailinize şifreniz iletilecektir.

Online platformda tüm bilimsel yayınlar, mesleki ve sosyal içerikler, çeşitli paylaşımlar yanında tatlı bir telaşınız olacak. Tüm bölümlerdeki en yüksek katılım ile ulaşılan puanlara göre ilk 47 kişiye hediyelerimiz mevcut.

Altyapımız ve organizasyonumuzu Serenas Grup sağlıyor. Stüdyomuz ve tüm ekip arkadaşlarımız hazırız.

Öğrenmek, iyilik gibi ya da gülmek gibi bulaşıcıdır. Ve düşünmek kadar özgürleştirir. Özellikle 1. basamak sağlık danışmanı olan biz eczacılar için, vazgeçilmezimizdir.

Pandeminin devamında yaşanan büyük deprem afeti, sel felaketleri ve anılması dahi zor olan kayıplarımız nedeniyle hepimizin yaralarımızı sarmaya ihtiyacımız var. Bilimin aydınlığı, meslek paydası ve meslektaş dayanışması yanında tüm kardeş ve dost duygularımızla bir arada olmak, onarmak ve şifalanmak istiyoruz.

Sevgili meslektaşlarımız, bilim insanlarımız, sağlık, ilaç ve eczacılık alanının her aşamadaki yönetici ve temsilcilerimiz “Dijital Eczacılık Zirvesi 2023”de birlikte olmaktan mutluluk ve onur duyacağız.

Sevgilerimizle,



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat