"Bilimin E Hali Hibrit Eczacılık Buluşması" 28-30 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya'da Nirvana Dolce Vita Otel'de gerçekleşecek. PGED Başkanı Ecz. Armağan Ener'in davetini ve bilimsel programını aşağıda paylaşıyoruz.

 

Değerli Dostlarımız,

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED), 2004 yılında sektörle birlikte dayanışma içerisinde, geleceğe yön verebilecek sosyal, kültürel, eğitimsel ve ekonomik projeler üretmeyi hedefleyen bir misyonla kuruldu.

Girişimci Eczacılar olarak bizler, geleceğin ilaç, OTC, kişisel bakım, besin destekleri, medikal ve dermokozmetikleri içine alan “Bütünleştirici Eczacılık”ta olduğuna inanıyoruz.

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED) tarafından 14-15-16 Ekim 2021 tarihlerinde büyük katılım ile gerçekleştirilmesi planlanan “Uluslararası Bilimin E Hali En Büyük Eczacılık Buluşması” pandemi koşulları nedeniyle 2022 yılına ertelenmiştir.

Sizleri 28-29-30 Ekim 2021 tarihlerinde geçekleşecek “Bilimin E Hali Hibrit Eczacılık Buluşması” na davet etmekten mutluluk duyarız.

Başta eczacılarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz ve Türkiye’nin önde gelen tıp uzmanlık derneklerinin değerli hocaları, sektörümüzün değerli temsilcileri  ile hazırlanan doyurucu bilimsel programın yer aldığı etkinliğimize değerli katkı ve katılımlarınızı bekleriz.

Saygılarımızla,

Ecz. Armağan Ener
Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat