Tarih : 19.08.2009
SGK Denetimleri Hkk.
SGK Denetimleri Sona Erdi !

Oda Başkanımız Ecz.Tuncay Sayılkan ve Genel Sekreterimiz Ecz.Seyfi Bağcı , İzmir’deki eczanelerde 03 Ağustos 2009 tarihinden bugüne süregelen SGK denetlemeleri ile ilgili olarak SGK İl Müdürü Sn. Mustafa Keskin ile  bir görüşme yapmışlardır.Sayın İl Müdürünün  yıllık iznini kullanması nedeniyle görüşme 19 Ağustos 2009 Çarşamba günü gerçekleşmiştir.

Görüşmede bugüne kadar yaklaşık 300 eczanede gerçekleşen denetlemelerde yaşanan sorunlar, eczanelerde yaşanan sıkıntılar ve denetlemenin şekliyle ilgili görüşlerimiz aktarılmıştır.Denetleme geçirmiş eczanelerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması talebimiz iletilmiştir.

SGK İl Müdürü Sn. Mustafa Keskin eczanelerde yapılan denetimlerin 20 Ağustos 2009 tarihi itibariyle sona erdirilmesi talimatını vermiştir.

Devamında ise, aynı gün denetlemelerden sorumlu SGK İl Müdür Yardımcısı Sn. Yılmaz Topçuk ile görüşülmüş, denetlemelerde yaşanan sorunlar aktarılmış ve denetleme geçirmiş eczanelerin denetleme tutanaklarının bu bilgiler ışığında değerlendirilmesi talep edilmiştir.

Denetlemelere gerekçe gösterilen “Denetleme genelgesi” nin iptali için odamızca dava açılmış olup, gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İzmir Eczacı Odası Yönetim Kurulu



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat