BEE’O Propolis’ten En Doğal ve Sağlıklı Yeni Yıl Hediyeleri

İnovatif ve katma değerli Anadolu arı ürünlerini 7'den 70'e herkesin kullanabileceği birbirinden değerli formlarla tüketicileriyle buluşturan BEE’O Propolis, yeni yıla özel hazırladığı el yapımı doğal çikolata ile eşsiz ve sağlıklı bir tat sunarken, en yeni ürünü BEE’O Propolisli Kolajen Shot ile cildinizi yenilemeye destek oluyor.

BEE’O Propolis’ten Yeni Yıla “Tatlı” Bir Giriş

Yeni yıla ağız tadıyla girmek isteyenlerin favori lezzeti olacak BEE’O Propolisli Çikolatalar, günlük tatlı ihtiyacınızı doğal yollarla karşılama fırsatı sunarken, lezzetiyle damağınızda şölen yaratıyor.  Sevdikleriniz için sağlık ve lezzet dolu bir hediye arayışındaysanız BEE’O Propolisli Çikolata çeşitleri tam da aradığınız ürünleri sizlere sunuyor!

İçeriğinde saf Anadolu propolisi, doğal probiyotik özelliği taşıyan arı ekmeği ve ham bal bulunan eşsiz lezzetteki çikolata çeşitleri; ilave yağ, şeker ve katkı maddesi içermiyor. Üstelik günlük beslenmenize de katma değer sunan BEE’O Propolisli Çikolata çeşitleri çok lezzetli ve tamamen el yapımı…

Yeni Yılda Bedenin ve Cildin BEE’O Propolisli Kolajen Shot ile Yenilensin

Türkiye'nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE'O, birbirinden değerli besinleri bir araya getirerek hazırladığı tek içimlik propolisli kolajen shot ile beden ve cilt sağlığının korunmasına destek oluyor. İlave şeker içermeyen BEE’O Propolisli Kolajen Shot; çilek suyu, nar suyu, ham bal ve tarçın ile lezzetlendirilmiş; hem kendiniz hem de sevdikleriniz için sağlıklı bir hediye alternatifi...

Arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplayarak kovandaki sterilizasyonu sağlamak için ürettiği değerli Anadolu propolisini, çilek suyu, nar suyu, ham bal, tarçın ve Tip1-Tip3 kolajen ile buluşturan BEE’O Propolisli Kolajen Shot; lezzetli içimiyle cildin nem içeriğini destekleyerek ince kırışıklıkların görünümünü azaltıyor ve güzelliği doğal yollardan destekliyor. Üstelik 1 adet kolajen shot günlük C vitamini ihtiyacının tamamını karşılarken, cildin normal fonksiyonu için gerekli olan kolajen sentezine katkıda bulunuyor!



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat