AstraZeneca Türkiye Pazarlama ve Lansman Mükemmellik Müdürü Doğukan Gülan oldu

Doğukan Gülan, AstraZeneca Türkiye Pazarlama ve Lansman Mükemmellik Müdürü görevine atandı.

2019 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye’de çeşitli görevleri başarıyla üstlenen Doğukan Gülan, 1 Haziran 2023 tarihi itibarıyla AstraZeneca Türkiye Pazarlama ve Lansman Mükemmellik Müdürü görevine terfi etti. Gülan, yeni görevinde şirketin Biyofarma, Onkoloji, Aşı ve İmmün Terapiler İş Birimleri ile birlikte iş birliği içinde çalışarak tüm pazarlama süreçlerinin mükemmeliyetinden sorumlu olacak.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Lisans Bölümü’nden 2014 yılında mezun olan Gülan, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisans eğitimini ise 2021 yılında tamamladı. İlaç sektörü kariyerine 2015 yılında Pfizer Türkiye’de Satış Temsilcisi olarak başlayan Gülan, 2017 – 2019 yılları arasında Abdi İbrahim’de Onkoloji & Hematoloji Ürün Yöneticisi olarak çalıştı. 2019 yılında Onkoloji Ürün Yöneticisi olarak katıldığı AstraZeneca Türkiye’de, Ürün Yöneticiliğinin yanı sıra 2022 – 2023 yılları arasında Pazar Erişim rotasyon görevini üstlendi. Son olarak Onkoloji İş Birimi’nde Kıdemli Ürün Yöneticisi olarak çalışan Gülan, aynı zamanda plan100 programı kapsamında 1 yıl süreyle Uluslararası Onkoloji Akciğer Grubu Proje Liderliği görevini yürütmektedir.

Doğukan Gülan, bundan sonraki kariyerine AstraZeneca Türkiye Pazarlama ve Lansman Mükemmellik Müdürü olarak devam edecek.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat